FORGOT YOUR DETAILS?

Objava o nepostojanju sukoba interesa za projekt KK.08.2.1.14.0001

Sukladno Izjavama svojih predstavnica direktorice Jelice Šimunović, bacc.oec. i voditeljice projekta Ide Maglov, mr.oec., Bartolomej j.d.o.o kao Naručitelj za projekt Razvoj društvenog poduzetništva Bartolomej, ref. br. KK.08.2.1.14.0001 objavljuje da predstavnici, kao i s njima povezane osobe nisu u sukobu interesa sa niti jednim gospodarskim subjektom po Zakonu o javnoj nabavi, čl. 76.stavka 2.točka 1.

Bartolomej j.d.o.o. se obvezuje ažurirati nastup izmjena u pogledu sukoba interesa ukoliko dođe do promjene.
Ova Objava se daje u svrhu reguliranja obvezatne regulative za potrebe projekta Razvoj društvenog poduzetništva Bartolomej KK.08.2.1.14.0001.

Voditeljica projekta, Ida Maglov, mr.oec
Bartolomej j.d.o.o

Bartolomej j.d.o.o.

Poduzeće BARTOLOMEJ j.d.o.o. je neprofitno društveno poduzeće osnovano 2017. godine je s ciljem zapošljavanja i integracije osoba s invaliditetom. Trenutno zapošljavamo tri osobe od čega su dvije osobe s invaliditetom. BARTOLOMEJ j.d.o.o. želi svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinijeti izgradnji društva tolerancije i suradnje te pomoći socijalno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života kroz zapošljavanje i socijalnu uključenost.

RAZVOJ DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA BARTOLOMEJ - Projekt sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda UP.02.3.1.01.0131

Rezultati projekta će biti ojačani kapaciteti 15 nezaposlenih članova udruge i osnivanje društvenog poduzeća te će također biti zaposlena minimalno jedna osoba sa invaliditetom.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak-Petak 08:00- 15:00
Subota: Ne radimo
Nedjelja: Ne radimo
TOP Skip to content