VIJESTI SVETOG BARTOLOMEJA

SVETI  NIKOLA U  BORAVKU

6. PROSINCA, SVAKE GODINE U NAŠ BORAVAK  TRADICIONALNO STIŽE SVETI NIKOLA. I OVE GODINE JE POSJETIO S PRIGODNIM DAROVIMA NAŠU DJECU. BILO JE VESELO I ZABAVNO. DA JE BAR SVAKI DAN  KAO DANAS: IGRA, PLES, PJESMA I RADOST. DA SE ODRASLI POTRUDE DA  DJECA BUDU SRETNA RADOSNA I SRETNA U SVAKOM KUTKU NAŠE PLANETE. ZATO  SE POBRINE SVETI NIKOLA I POŽELI DJECI I ODRASLIM, ZDRAVLJA, LJUBAVI I SLOGE.  I MI DJECI S TEŠKOĆAMA DILJEM NAŠE DOMOVINE I SVIJETA, ALI I SVOJ DJECI NA PLANETI ŽELIMO DA BUDU SRETNI, ZDRAVI I PONOS SVIH NAS VELIKIH. ZAPOSLENICI POLUDNEVNOG BORAVKA.

- FOTO

 

PROMOCIJA PROJEKTA MINISTARSTVA ZDRAVSTVA REPUBLIKE HRVATSKE - „RASTIMO ZDRAVO I SIGURNO ZAJEDNO" U GRAČACU

BILO JE LIJEPO VIDJETI DOSTA DJECE I MLADIH S TEŠKOĆAMA I RODITELJA  KOJI SU UKLJUČENI U PROGRAM. RODITELJI SU ISKAZALI SVOJE ZADOVOLJSTVO NAŠIM REHABILITACIJSKIM POSTUPCIMA I RADIONIČKIM AKTIVNOSTIMA U RADU S NJIHOVOM DJECOM I NJIMA. MAMA  A.V. „ HVALA VAM ŠTO STE URADILI S MOJIM DJETETOM. A MENI JE SVAKI UTORAK I OVO DANAS POSEBNO IZLET. JOŠ JEDNOM HVALA. DRUGA MAMA“ NEMAM RIJEČI DA VAM ZAHVALIM. HVALA VAM NA RADU, LJUBAVI I RAZUMIJEVANJU ZA NAŠU DJECU  I OBITELJ“. OVAKVIH  IZJAVA JE NA PRETEK, ALI I PORUKA NASTAVITE DOLAZITI SVAKI TJEDAN DA JOŠ UKLJUČITE I DRUGU DJECU.

ZA DJECU I MLADE POSEBNA RADOST SU BILI DAROVI KOJE IM JE POSLAO SVETI NIKOLA.

- FOTO

 

SIMFONIJA OKUSA TETE CICE

DRAGA CICO (VINKA)! ŠTO REĆI ZA OVAKVE KOLAČE, ZA OVU GALERIJU UMJETNOSTI, LJEPOTE,OKUSA, MIRISA…  DA NE NABRAJAMO, JER KOLIKO SI DJECI PRIUŠTILA RADOSTI POKAZALA NJIHOVA LICA. NE SAMO DJECA NEGO I SVI MI ODRASLI SMO IMALI UŽITAK I ZA OČI I ZA NEPCE. DOBILA SI NAJVEĆU PUSU I ZAGRLJAJ. HVALA JOŠ JEDNOM, PUSA I SRCE OD SVIH

- FOTO

 

Zajedno u Život - Pružanje usluge osobne asistencije osobama s invaliditetom

KORISNICI OSOBNE ASISTENCIJE I OSOBNI ASISTENTI U POLUDNEVNOM BORAVKU UDRUGE DOČEKALI SVETOG NIKOLU I PROVELI POPODNE U UGODNOM DRUŽENJU.

- FOTO

DJECA, RODITELJI  I ZAPOSLENICI POLUDNEVNOG BORAVKA I UDRUGE

Kontakt Info

  • UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM SVETI BARTOLOMEJ
  •   4. gardijske brigade, 22300 Knin
  •   +385 022-663-312
  •    +385 022-664-900
  •   098-376 311
  • uosisbknin@gmail.com
  • IBAN: HR38 2330 0031 1000 8862 9