PRISTUPAČNOST - KNIN - MOSTOVI - BULIN 1 I BULIN 2 - NEPRISTUPAČNI

pristupačnost pristupačnost Sveti Bartolomej
šalje:

Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej Knin<Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;

prima:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
Nikola Blažević <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;,
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.datum:

11. travnja 2017. u 20:19

predmet:

PRISTUPAČNOST - KNIN - MOSTOVI - BULIN 1 I BULIN 2

Poštovani,

iz medija saznajem za izvođenje radova na mostovima "Bulin 1" i "Bulin 2". Ne znam što je u izvedbenom projektu radova ali nakon završetka radova očekujem PRISTUPAČANE mostove za sve a ne samo za hodače. 

U Tomislavovoj ulici sam odustao od upute o pravnom lijeku da se obratim Upravnom sudu  ali u ovom slučaju ako nakon završenih radova ostane repova morati ću zatražiti i stav i mišljenje upravnog suda.

S poštovanjem,

Predsjednik Udruge

Josip Blažević

091 589 4801

….. nastavljamo kao u bajci, nakon dopisivanja, molbe gradonačelnika Knina Nikole Blaževića i njegovih djelatnika da se usliše molbe Udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ radovi na MOSTOVIMA BULIN 1 i BULIN 2 su završeni i pogađate NEPRISTUPAČNI za osobe s invaliditetom.

Zašto je tako moralo biti upitajte predsjednika vlade Andrea Plenkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića , direktora Hrvatskih cesta Josipa Škorića i …….

Nakon ovoga očekujte moje obraćanje za medije na mostovima preko Marčinkovca i Butižnice ako ne dobijem odgovore ODGOVORNIH za PRISTUPAČNOST i normalnu komunikaciju u prometu.

O ČEMU SE RADI NE ZNAM, MOŽE LI SE TO NAZVATI NEZNANJEM, BAHATOŠĆU, NEPOŠTIVANJEM DRŽAVE I NJENIH ZAKONA I PRAVILNIKA, NEPOŠTIVANJEM KONVENCIJE UN-a, NEPOŠTIVANJEM GRAĐANA REPUBLIKE HRVATSKE I NEPOŠTIVANJEM OSOBA S INVALIDITETOM???????????????????????????????????????????????

Poštovani, mostovi BULIN 1 i BULIN 2 NEPRISTUPAČNI su za osobe s invaliditetom i ne zadovoljavaju minimalne uvjete za komunikaciju učesnika u prometu pa s tim ovakvi ne mogu dobiti UPORABNU DOZVOLU.

Josip Blažević

Kontakt Info

  • UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM SVETI BARTOLOMEJ
  •   4. gardijske brigade, 22300 Knin
  •   +385 022-663-312
  •    +385 022-664-900
  •   098-376 311
  • uosisbknin@gmail.com
  • IBAN: HR38 2330 0031 1000 8862 9