Nedjelja, 25 Listopad 2015 00:00

RTL - POMAŽE DJECI

Pedesetak kninskih mališana iz Udruge Sveti Bartolomej, koja skrbi za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju, jedva je povjerovalo vlastitim očima kada im se na vratima pojavio Oliver Dragojević!

Olivera nije bilo teško nagovoriti da  postane kum projekta u kojem se  prikupljaju sredstva za dovršetak zgrade u Kninu. I sve to kako bi Udruga mogla primiti još djece. Splitski je pjevač klincima u  poludnevnom boravku pripremio pravo iznenađenje.

"Ja sam jedan od onih dobrih tata i djedova koji voli pomagati i velika je sreća i zadovoljstvo vidjeti djecu koja su tako sretna", kazao je Oliver.

Dječja radost će biti potpuna tek kada Udruga Sveti Bartolomej završi planirane radove adaptacije prostora. Nakon toga, ova jedina udruga koja na području šibensko-kninske županije omogućava izvaninstitucionalni oblik skrbi, moći će primiti više od pedeset mališana.

"Ima sve više djece na čekanju. Nama je nužan veći prostor, jer se pojavljuje sve veći i veći broj djece. I zato smo prije par godina krenuli u ovaj projekat i doveli ga do ove faze, a sada su nam potrebna sredstva za dovršenje ovog projekta da bismo se mogli preseliti", rekao je Vlado Arežina, predsjednik Udruge Sveti Bartolomej.

Da bi djeca primila najbolju skrb i njegu za njih brine tim stručnjaka. Iako im logopedi i psiholozi puno pomažu, mnogi ovise o poludnevnom boravku ovdje.

Bezuvjetnu ljubav u kninskoj udruzi zbog limitiranog prostora može osjetiti samo pedesetero djece.  Pozivom na već svima dobro poznati broj Udruge "RTL pomaže djeci" možete još većem broju mališana možete omogućiti nezaborave trenutke sreće.

VIŠE O AKCIJI I DONATORU - RTL POMAŽE DJECI

Kontakt Info

  • UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM SVETI BARTOLOMEJ
  •   4. gardijske brigade, 22300 Knin
  •   +385 022-663-312
  •    +385 022-664-900
  •   098-376 311
  • uosisbknin@gmail.com
  • IBAN: HR38 2330 0031 1000 8862 9